Leeuwarden
058 - 299 18 88

Koop

De makelaars van Estatia Makelaardij kunnen u met raad en daad bijstaan bij zowel de aan- als verkoopbeslissing van uw woning.

Aankoopbegeleiding: Dat ene huis op maat bestaat!
Op zoek naar uw droomhuis, dat éne huis waarbij alle bezwaren wegvallen? Dan heeft u iemand nodig van Estatia Makelaardij om u met beide benen op de grond te houden. In uw enthousiasme kunnen serieuze minpunten, kleine smetjes worden waar u achteraf spijt van krijgt. Een te hoge prijs voor de geboden kwaliteit of nare verrassingen achteraf door onbekendheid met juridische taal. De makelaars van Estatia Makelaardij zullen alles in het werk stellen om u te helpen aan uw ‘droomhuis’ Informeer naar de mogelijkheden voor gehele of gedeeltelijke aankoopbegeleiding.

Eerst kopen dan verkopen? zekerheden en onzekerheden!
U wilt verhuizen. Eerst een ander huis kopen of toch eerst de huidige woning verkopen. Het is verstandig om voorafgaand aan deze beslissing een afspraak te maken met een van de makelaars van Estatia Makelaardij om u een inschatting te geven van de courantheid van uw woning. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en zal u veel duidelijkheid verschaffen.

Verkoopbegeleiding: met een gerust hart in vertrouwde handen!
Zodra het moment is aangebroken dat u daadwerkelijk uw huis te koop wilt gaan aanbieden zijn er nog veel belangrijke zaken te bespreken. Onze makelaars zullen hun kennis en ervaring aanwenden om u te adviseren over de juiste prijs, over de kansen, risico’s, wensen en mogelijkheden. De verkoopbegeleiding is een vrij uitgebreid takenpakket is. Ook dit onderdeel kan in fases geknipt worden. Tijdens een oriënterend gesprek zullen alle onderdelen aan de orde komen en kunt u zelf uw verkooptraject bepalen.